Сідло Prologo Scratch NDR Size 140mm Tirox Hard Black, SCENTN0HB00-AM

4 000 

Сідло Prologo Scratch NDR – Tirox – чорне
Prologo Scratch NDR є інноваційним за розміром, формою та ергономікою. Воно підходить для багатьох застосувань і дисциплін, від шосе до бездоріжжя. Навіть без заглиблення в центрі, він здатний усунути піки тиску в області промежини. Закриття зони простати також забезпечує кращий захист від екстремальних кліматичних умов. Анатомічна форма зміщує точку тиску нагрудника далі назад, забезпечуючи додаткове полегшення. Широка носова частина сідла з більшою площею контакту в центрі також забезпечує додатковий комфорт.

MSS (Multi Sector System)
Ця система забезпечує різні суміжні та окремі зони на сідлі, кожна з яких складається з інтерактивної піни та окремої одноклітинної набивки. Це дозволяє набивці адаптуватися до різних рухів під час їзди.

Tirox
Ідеальний компроміс між легкою вагою та високою міцністю. Завдяки своїм фізичним властивостям цей сталевий сплав часто використовується в аерокосмічній промисловості. Як підсідельний шлейф на велосипеді, він забезпечує комфортну амортизацію на незручних трасах завдяки своїй високій здатності до згинання.

1 in stock

Знайшли дешевше?
SKU: SCENTN0HB00-AM