Велотренажер Tacx NEO 3M

85 008 

Тренування в приміщенні нового рівня: неперевершена реалістичність і направленість на продуктивність
Tacx NEO 3M створює дивовижно реалістичне відчуття їзди у приміщенні, з розширеними можливостями для тренувань та показниками ефективності.

Система різнонаправленого руху: вбудовані у тренажер рухомі пластини переміщаються вперед та назад, створюючи відчуття, ніби ви справді катаєтесь на вулиці. Поліпшена рухливість тренажера з боку в бік, завдяки оновленій рамі, імітує природну їзду у положенні стоячи. Пластини можна вмикати та вимикати за бажанням.

Відчуття справжньої дороги: віртуальний маховик, у поєднанні з додатком Tacx Training, а також сумісними додатками сторонніх розробників, симулює катання по різних типах доріг, таких як бруківка або гравій.

Інтеграція з додатками для велосипедистів: окрім інтеграції з додатком Tacx Training, смарттренажер сумісний з іншими популярними платформами для віртуальних поїздок, таких як TrainerRoad та Zwift, усі дані потім автоматично завантажуються у додаток Garmin Connect.

Імітація схилів: долайте найскладніші підйоми, тренуючись на реалістично змодельованих схилах з градієнтом до 25%, також випробуйте симуляцію спуску.

Точне вимірювання потужності: можлива погрішність при вимірюванні потужності, швидкості та частоти обертання педалей становить менше 1% в широкому діапазоні вихідної потужності, щоб задовольнити потреби велосипедистів усіх рівнів.

Готовність до спринту: цей смарттренажер забезпечує максимальну стабільність навіть під час вибухових спринтів потужністю до 2200 Вт.

Динамічна інерція: створює відчуття руху вперед відповідно до ваги велосипедиста, швидкості та ухилу.

Режим ERG: під час тренувань у цьому режимі цільові показники потужності регулюються автоматично.

Винятковий дизайн: вбудовані неодимові магніти мінімізують вібрацію та забезпечують фантастично тиху роботу велотренажера, світлодіодний різноколірний індикатор надає візуальну інформацію про силу натискання на педалі у поточний момент часу. Tacx NEO 3M не вимагає підключення до електромережі, а нова інтегрована ручка полегшує його транспортування.

1 in stock

Знайшли дешевше?
SKU: 010-02808-60